fbpx

Подобри знанията си по английски език

Сега е моментът да надградиш и усъвършенстваш езиковите си умения. Подготвили сме различни варианти на обучение, така че да покрием всяка нужда и желание на нашите курсисти.

Избери най-подходящия курс за теб

Годишно обучение за деца и ученици

Целогодишните ни курсове по английски език се провеждат : • един или два пъти седмично по 2 учебни часа или един астрономически час (в зависимост от възрастта на детето) • по график, съобразен с този на учебната година.

Индивидуално обучение Учи със собственото си темпо

Ако имате нужда от опреснителен курс или да надградите знанията си с цяло ниво за кратък период от време, можете да се възползвате от пакетите ни за индивидуално обучение.  

Study with a buddy  Учи с приятел

Имате приятел, с когото сте приблизително на едно и също ниво? Можете да съчетаете полезното с приятното и да надградите заедно знанията си по английски език.  

Онлайн курсове по разговорен английски език

Учили сте английски, но не говорите свободно? Сега е моментът да преборите езиковата бариера с курсовете ни по разговорен английски език в малки групи. 

Дневни онлайн курсове за възрастни

Курсовете по общ английски език са разделени на 6 нива, съобразно Европейската езикова рамка. Подходящи са за хора, които искат да се научат да общуват свободно на английски език в ежедневни ситуации. Акцентът в тях е практическата употреба на езика в ежедневието и комуникацията.

Запиши се сега!

Call Now Button